۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
تاریخ ایجاد: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر   تاریخ بروزرسانی: ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۸ آذر   

 

مسئول واحد تغذیه:

فرزانه پوررضایی - مسئول واحد تغذیه
 

معرفی واحد:

بخش تغذیه به عنوان یکی از بخش‌ های مهم مرکز، تاثیر به سزایی در پیشگیری و درمان بیماری ها دارد. واحد تغذیه در دو حوزه «مشاوره تغذیه و رژیم درمانی» و «مدیریت خدمات غذایی» فعالیت می‌ کند و با هماهنگی سایر اعضای تیم درمان، از طریق ارزیابی تغذیه‌ ای بیماران، ارائه مشاوره تغذیه فردی و ارائه خدمات غذایی مناسب جهت تامین، حفظ و ارتقای سلامت بیماران خدمت می‌ نماید.

در واحد تغذیه این مرکز، یک نفر کارشناس مسئول تغذیه با تحصیلات لیسانس تغذیه، مشاوره تغذیه بیماران بستری و سرپایی، نظارت بر کار میهمانداران تغذیه و نظارت بر آشپزخانه را انجام می‌ دهد.

 

تعداد اعضای واحد:

میهماندار: ۲ نفر

 

شرح وظایف کارشناس تغذیه:

  • کسب خط مشی کلی در زمینه امور تغذیه از سرپرست مربوطه
  • تنظیم برنامه رژیم غذایی برای بیماران بستری و سرپایی طبق دستور پزشک
  • نظارت بر تهیه و توزیع غذا به بیماران و کارکنان
  • جمع آوري آمار و اطلاعات در مورد تغذيه و مواد غذايي در سطح عمومي
  • برآورد ذخیره غذایی و وسایل و نگهداشتن رکوردهای لازم
  • بالا بردن سطح استاندارد کیفی غذا، تهیه و توزیع
  • تنظيم برنامه‌ هاي هفتگي، ماهانه و فصلي براي تهيه و سرويس غذا
  • نظارت بر انتخاب، سفارش، تحويل و نگهداري مواد غذايي خام و نظارت بر بهداشت مواد غذايي و ارائه خط مشي در زمينه تغذيه و خدمات غذايي
  • پيشنهاد انجام آزمايش های لازم از موادغذايي خام و پخته
  • تهیه گزارش از فعالیت ها، پیشرفت ها و مشکلات جهت سرپرست مربوطه
  • انجام ساير امور محوله طبق دستور مقام مافوق

 

ساعات کار واحد:

شنبه تا پنجشنبه ۷:۳۰ الي ۱۳:۳۰