مسئول واحد تغذیه:
فرزانه پوررضایی - مسئول واحد تغذیه
معرفی واحد:
بخش تغذیه به عنوان یکی از بخش های مهم مرکز، تاثیر به سزایی در پیشگیری و درمان بیماری ها دارد. واحد تغذیه در دو حوزه «مشاوره تغذیه و رژیم درمانی» و «مدیریت خدمات غذایی» فعالیت می کند و با هماهنگی سایر اعضای تیم درمان، از طریق ارزیابی تغذیه ای بیماران، ارائه مشاوره تغذیه فردی و ارائه خدمات غذایی مناسب جهت تامین، حفظ و ارتقای سلامت بیماران خدمت می نماید.
در واحد تغذیه این مرکز، یک نفر کارشناس مسئول تغذیه با تحصیلات لیسانس تغذیه، مشاوره تغذیه بیماران بستری و سرپایی، نظارت بر کار میهمانداران تغذیه و نظارت بر آشپزخانه را انجام می دهد.
تعداد اعضای واحد:
میهماندار: ۲ نفر
شرح وظایف کارشناس تغذیه:
-
کسب خط مشی کلی در زمینه امور تغذیه از سرپرست مربوطه
-
تنظیم برنامه رژیم غذایی برای بیماران بستری و سرپایی طبق دستور پزشک
-
نظارت بر تهیه و توزیع غذا به بیماران و کارکنان
-
جمع آوري آمار و اطلاعات در مورد تغذيه و مواد غذايي در سطح عمومي
-
برآورد ذخیره غذایی و وسایل و نگهداشتن رکوردهای لازم
-
بالا بردن سطح استاندارد کیفی غذا، تهیه و توزیع
-
تنظيم برنامه هاي هفتگي، ماهانه و فصلي براي تهيه و سرويس غذا
-
نظارت بر انتخاب، سفارش، تحويل و نگهداري مواد غذايي خام و نظارت بر بهداشت مواد غذايي و ارائه خط مشي در زمينه تغذيه و خدمات غذايي
-
پيشنهاد انجام آزمايش های لازم از موادغذايي خام و پخته
-
تهیه گزارش از فعالیت ها، پیشرفت ها و مشکلات جهت سرپرست مربوطه
-
انجام ساير امور محوله طبق دستور مقام مافوق
ساعات کار واحد:
شنبه تا پنجشنبه ۷:۳۰ الي ۱۳:۳۰